• Ma. t/m vrijdag 09:00 uur tot 17:00 uur
  • Gageldijk 9-10, 3602 AG MAARSSEN
  • +31 346 745 088

Boottransport naar welke bestemming dan ook

Uw pleziervaartuig transporteren van de winterstalling naar de havenbox of vice versa? Of naar uw vakantiebestemming in Spanje? DOK88 heeft verschillende trailers om boottransport van en naar welke bestemming dan ook te verzorgen. Zo is het mogelijk om verschillende kielvormen te transporteren. Wij regelen het graag voor u!

DOK88 kan tot 5500 kg transporteren. Maar dankzij onze relaties is het tevens mogelijk om zwaarder transport te klaren. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Transport tot 2250 kg

Opstarttarief:

Laad-, los- en trailerstelkosten. € 80,-

Kilometertarief:

Maarssen > ophaaladres, en v.v. € 1,05 per km

Minimum tarief van € 250,00 (incl. stelkosten)

Wachturen:

Bijvoorbeeld: de kraan is nog niet aanwezig of andere vertragingen. € 50,- per uur

Transport 2250 kg tot 5500 kg

Opstarttarief:

Laad-, los- en trailerstelkosten. € 100,-

Kilometertarief:

Maarssen > ophaaladres, en v.v. € 1,20 per km

Minimum tarief van € 300,00 (incl. stelkosten)

Wachturen:

Bijvoorbeeld: de kraan is nog niet aanwezig of andere vertragingen. € 50,- per uur

Offerte aanvragen

Boot mee op vakantie?

Er is niets zo fijn als uw boot op vakantie bij u hebben. Het transport van zo’n boot is vaak nog een hele klus. Maak het uzelf niet moeilijker dan nodig: ga helemaal onbezorgd op vakantie door het boottransport uit te besteden aan DOK88. Wij zorgen dat uw pleziervaartuig veilig en startklaar op de plek van bestemming aankomt.

Heeft u over de grens een mooi exemplaar gezien dat u graag naar Nederland zou willen laten transporteren? Ook dat is geen enkel probleem. Laat ons weten waar uw beoogde vaartuig zich bevindt en wij regelen het transport. Voor u het weet staat uw nieuwe aanwinst bij u voor de deur.

Bootvervoer van/naar werkplaats

Een vakantie is niet het enige moment waarop een boot getransporteerd moet worden. Is er bijvoorbeeld onderhoud nodig of staat u met pech langs de weg? In dit soort gevallen kan DOK88 de boot eveneens ophalen en naar de werkplaats in Maarssen brengen. Na eventuele werkzaamheden leveren wij uw vaartuig ook weer bij u af.

Bekijk bovenstaande tarieven en vul het formulier in om een offerte op te vragen voor uw boottransport! Bij vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen via tel. 0346 745 088 of het contactformulier.