• Ma. t/m vrijdag 09:00 uur tot 17:00 uur
 • Gageldijk 9-10, 3602 AG MAARSSEN
 • +31 346 745 088

Winterstalling van uw boot

Ook tijdens de koudere maanden waarin u niet het water op gaat, is het belangrijk goed voor uw pleziervaartuig te zorgen. En dat doet u door deze te stallen bij DOK88. Wij beschikken over een veilige, verwarmde winterstalling voor uw boot in Maarssen. En omdat wij schoonmaak en onderhoud eveneens regelen, zijn wij echt uw one-stop-shop.

Offerte aanvragen

Soort motor
outboard motorinboard motorgeen motor

Stalling
Boot op eigen trailerBoot zonder trailer (op bok van DOK88

Cosmetisch onderhoud
Professioneel reinigen onderwatershipOnderwaterschip opschuren en nieuwe laag antifoulingPolijsten polyester romp (van waterlijn tot gang boord)Polijsten polyester dek en kuipReinigen rubber stootrand, terugbrengen org. kleur en glansKussens: Reinigen / repareren / opnieuw bekledenBuiskap/Afdekzeil: reinigen / repareren / vernieuwenRVS beslag reinigen / poetsenKabelaring reinigen

Technisch onderhoud:
Kleine servicebeurtGrote servicebeurtInstallatie van randapparatuurAccu service tot 100 Ampère (regelmatig opladen van de accu en opslaan)Accu service > 100 Ampère (regelmatig opladen van de accu en opslaan)

Services:
Haal- en brengservice, zowel over het water als over de wegAftanken boot (diesel)Anti bacteriële toevoeging in brandstoftankInbouwen boegschroef / hekschroefVoorzien van nieuwe landvasten / stootwillen / kikkersBestickering vernieuwen

Onze winterstalling

De beste stalling voor uw pleziervaartuig is de overdekte, verwarmde winterstalling. In deze winterstalling staat uw boot vocht- en vorstvrij in een verwarmde ruimte. Hierdoor weet u zeker dat u ‘m vanaf het voorjaar weer zorgeloos in gebruik kunt nemen. Het terrein is bovendien voorzien van cameratoezicht, zodat u zeker weet dat uw boot veilig staat gestald.

Het winterstallingsseizoen voor de binnenstalling loopt van 1 oktober tot en met 1 april. Desgewenst is uw boot in de winterstalling laten opnemen te combineren met onderhoud. DOK88 in Maarssen is namelijk een full-service bootspecialist waar u alles voor uw pleziervaartuig kunt laten regelen. Dat scheelt! Dat maakt ons uw betrouwbare, vakkundige én goedkope winterstalling voor uw boot.

Winterklaar maken

 • Inboard motoren incl. benodigdheden, vanaf € 75,-
 • Drinkwatersystemen incl. benodigdheden, vanaf € 50,-

Winterstalling service tarieven

 • Medio oktober t/m met medio april inclusief 2 x hijskosten, bokhuur, afspuiten onderwaterschip voor boten tot 8 meter: € 59,50
 • Medio oktober t/m medio april inclusief 2x hijskosten, bokhuur, en afspuiten onderwaterschip voor boten van 8 meter en langer: € 65,00.
 • Accu service t/m 75 Ampère (regelmatig opladen van de accu en opslaan), per stuk € 30,-
 • Accu service > 75 Ampère (regelmatig opladen van de accu en opslaan), per stuk € 45,-
 • Service beurten aan motoren, vanaf € 226,-
 • Polyester polijsten en poetsen. Per strekkende meter incl. materiaal,
  vanaf € 85,00
 • Antifouling aanbrengen. Per strekkende meter scheepslengte, incl. materiaal, vanaf € 85,00
 • Installatie van randapparatuur. Vanaf € 75,-
 • Extra transportservice. Zie transport service

*Alle genoemde prijzen zijn inclusief omzetbelasting (BTW)

Om te zorgen dat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn, vragen wij u van tevoren aan te geven welk onderhoud u bij de winterberging van uw boot wenst. Wilt u meer weten over wat wij met onze winterstalling voor uw sloep of jacht kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op, online of via tel. 0346 745 088.